Podrška korisnicima

Kao modernom ponuđivaču internet-usluga jasno nam je koliko je Vama važan dobar servis. Zato Vam uvijek stojimo na raspolaganju. Čim Vam nešto postane nejasno ili nastane bilo kakav problem, mi ćemo ga riješiti na što brži način.

Vezano uz webhosting uvijek nastaju pitanja oko tehničkih detalja i konfiguracije različitih usluga. S našim iskustvom i znanjem želimo uvijek biti uz Vas i odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Posebno važan nam je osobni kontakt sa Vama. Stoga će Vaš upit putem e-maila uvijek biti individualno odgovoren od naših visokokvalificiranih tehničkih suradnika.

Na našoj telefonskoj liniji za informacije naši će Vam suradnici dati odgovor na sva Vaša pitanja, vezana uz naše različite webhosting-pakete i u njima ponuđene usluge.

Možete nas nazvati:

od ponedjeljka do petka
8:00 - 20:00 sati
subotom
8:00 - 12:00 sati

Korisničke stranice

S Vašim korisničkim imenom i Vašom lozinkom možete uči na Vaše osobne korisničke stranice, s kojih možete konfigurirati sve vezano uz paket i uslugu, koju ste zakupili.

Korisničke stranice

Česta pitanja

Na ovim stranicama se mogu naći odgovori na česta pitanja vezana uz konfiguraciju, prijelaz k nama i slično. Ako ih sada želite pročitati kliknite dolje.

Česta pitanja

Kontakt

Možete nas kontaktirati u svako doba na više načina. Ako kliknete na slijedeči link pokazat če Vam se sve mogučnosti, kako nas možete kontaktirati.

Kontakt

Novosti

Sve aktualne novosti vezane uz nas i naše usluge možete pronači na ovoj poveznici.

Novosti

Smetnje

Ako se želite informirati, da li trenutno postoje bilo kakve smetnje ili tehnički radovi kliknite na link dolje.

Smetnje
Dozvoljene ekstenzije datoteka: .jpg, .gif, .jpeg, .png

Odustani